HFB B.V.

Wie zijn wij?

HFB is in 2008 opgericht, júíst tijdens de economische crisis. We hadden namelijk een ijzersterke gut feeling: virtueel bouwen gaat de toekomst worden. Blijkbaar zaten we aardig goed met ons gevoel; sindsdien is het gelukt om iedere 2 jaar in omvang te verdubbelen. Onze expansiedrift is niet gericht op omvang. Natuurlijk willen we groter worden, maar bovenal willen we de grenzen op blijven zoeken en verleggen. Beter worden en de beste zijn.
Wij geloven dat onze sector aan het begin staat van een revolutie. Een omslag waar HFB onvermoeibaar hard voor werkt om haar steentje aan bij te dragen. Met het oog op de toekomst werken we er iedere dag aan om flexibel te blijven. Om kritisch te zijn. Om hoofdzakelijk het beste in onszelf en onze partners naar boven te halen.
In onze partners ligt namelijk onze grote kracht. Nog nooit hebben we een zelfstandig project gedraaid. Al onze projecten zijn een gevolg van een samenwerking die de horizon van een project overstijgt. Samen succes hebben, van elkaar durven leren en als het nodig is samen afzien.
Wie wij zijn? Wij zijn uw bedrijf. Uw medewerkers. Uw kennis. Onze toekomst.