Hollandse Nieuwe Interiors & Architecture

Hollandse Nieuwe werkt sinds 1992 aan het ontwikkelen van flexibele en duurzame omgevingen van 100 tot 40.000 m2. Wij worden gedreven en geïnspireerd door de waardecreatie voor gebruikers.

De advies en ontwerp diensten van Hollandse Nieuwe beslaan het volledige spectrum van interieurarchitectuur en projectmanagement met de nadruk op haalbaarheid studies, conceptontwikkeling, ontwerp en het projectmanagement ten behoeve van de realisatie. Er zijn projecten op het gebied van verbouwingen, inrichtingen, productontwikkeling, advies, tentoonstellingen en renovatie uitgevoerd. Onder de gerealiseerde projecten bevinden zich kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, restaurants, winkels, hotels, woonhuizen, musea, stations en openbare gebouwen van 100 tot meer dan 40.000 m2.

Onze focus ligt in het identificeren en begrijpen van strategische doelen, functionele eisen en culturele waarden van onze opdrachtgevers en het vertalen hiervan in ruimtelijke oplossingen.

Op de begane grond bevindt zich Hollandse Nieuwe LAB, dit is een plek waar inspirerende partijen worden uitnodigt om te komen werken. Hollandse Nieuwe staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen in het LAB, contact over het LAB gaat via info@hollandse-nieuwe.com.