MAAQ building identity

MAAQ Building Identity. Onze naam vertelt eigenlijk al heel veel. We maken uw gebouwidentiteit. En we beginnen met het ontwerp. Om van daaruit meerwaarde te realiseren voor uw vastgoed. Verder zijn de meeste synoniemen van het werkwoord maken wel op ons van toepassing. Zo bouwen we, creëren we en produceren we. We doen. En dat al meer dan 35 jaar. Samen met onze mensen, samen met u.

Ervaren
De specialisten van MAAQ weten precies hoe ze uw doel bereiken. Ze luisteren naar u en inventariseren wat u nodig heeft. Met hun kennis en ervaring maken ze vervolgens de vertaalslag naar een zo effectief mogelijke oplossing voor uw situatie. En alles wat ze doen, gebeurt volgens afspraak. Ze houden zich aan de deadlines en blijven binnen het budget.

Duurzaam
MAAQ vergroot de merkidentiteit van uw gebouw op een zo duurzaam mogelijke manier. We zetten een tijdloos ontwerp voor u neer en kiezen voor kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen. Verder zorgen wij tijdens de bouw voor een veilige werkomgeving en zien wij er op toe dat uw vastgoed aan alle kwaliteitsnormen voldoet.

Betrokken
Met ons 360°-model garandeert u zich van een oplossing voor de lange termijn. En die oplossing bereiken we omdat we ons betrokken voelen bij uw project. U krijgt alle aandacht van ons. Zodat we precies weten wat u van ons verwacht. We zien het als onze verantwoordelijkheid om een herkenbare identiteit te integreren in en rondom uw gebouw. Waar dat toe leidt? Bestaande huurders blijven, nieuwe dienen zich aan en bezoekers komen graag naar uw pand.

Zo voegen wij echt meer waarde toe aan vastgoed.