STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE

StijnvandenBoogaard Architecture is een groeiend architectenbureau, gevestigd in het centrum van Den Haag. Ons bureau kenschetst zich als innovatief en toekomstgericht. Hierbij wordt een non-dogmatische ontwerpmethodiek gehanteerd, waarbinnen veel aandacht is voor het programma van wensen en waarbij veel oog is voor detail. Ons portfolio kent uiteenlopende schaalniveaus en omvat een breed scala aan projecttypologie├źn, die voornamelijk zijn ge├źnt op binnenstedelijke herontwikkeling, herbestemmingen, restauratie, nieuwbouw, exclusieve private opdrachten en modulaire productontwikkelingen.

StijnvandenBoogaard Architecture staat voor planontwikkelingen en het ontwerpen van toonaangevende en tijdloze architectuur, stedenbouw en interieurs. Hierbij zien wij de ontwerpen in sterke samenhang met hun context; de omgeving, de gebruikers, de functie en beleving. Samen vormen zij het gewenste geheel, passend en prachtig.

Ons team van vakkundige architecten, projectleiders en tekenaars heeft de kennis en kunde in huis dit totale scala aan diensten met verve uit te voeren. Hierbij worden wij op een aantal specifieke werkterreinen nauw geassisteerd door externe adviseurs, die ons met hun uitgebreide ervaring bijstaan.