Streetlife BV

Streetlife biedt een hoogwaardige productrange voor het landschappelijke of stedelijke inrichtingsplan. De Streetlife Collectie bestaat uit straatmeubilair, boomproducten en bruggen. Alle producten hebben een eigentijds karakter en zijn innovatief in design. Onze jarenlange ervaring met duurzame materialen en vandaalbestendige constructies voor de openbare ruimte maken Streetlife tot een partner waarop u kunt bouwen.

De kwaliteitsproducten uit de Streetlife Collectie combineren een natuurlijke stijl, aansprekende vormgeving met robuust materiaalgebruik. De sterke onderlinge samenhang van de uiteenlopende producten is uniek. De inrichter zal een grote mate van vrijheid ontdekken tijdens het inpassen van de Streetlife producten.

De ontwerpafdeling, onder leiding van ontwerper en directeur Peter Krouwel, gebruikt het landschap steeds als uitgangspunt. De Streetlife collectie komt tot stand in samenwerking met landschapsarchitecten voor projecten in uiteenlopende steden waaronder New York, Philadelphia, Londen, Oslo, Stockholm, Parijs, Sevilla, München, Antwerpen en Amsterdam.

Als ontwerper en leverancier van producten is het een voorrecht om mee te denken over uw ideeën en concepten. Het is een uitdaging om samen te werken met vooraanstaande architecten en steden aan het realiseren van een hoogwaardige publieke ruimte.