Prijsvraag

Mobility&Transport Innovation Challenge

Wij, het Transitieteam Verkeer&Mobiliteit, zijn een challenge/prijsvraag over ‘Mobility and Transport Innovation’ gestart. Vanaf 1 december 2016 tot 23 april 2017 is er de mogelijkheid om aan deze contest mee te doen. Inschrijven via: http://www.mobilitychallenge.nl/roermond. Vooral van de aan verkeer en mobiliteit aanpalende disciplines verwachten we interessante vernieuwende ideeën.

De challenge/prijsvraag gaat over de toekomst van het domein mobiliteit. Een transitie van verkeer, vervoer en mobiliteit is gewenst. Juist omdat zovele zaken rondom mobiliteit aan het veranderen zijn en mobiliteit sterk verweven is met mens en maatschappij. Welke sociale, economische, ruimtelijke en technologische ontwikkelingen zijn op welke manier van invloed op verkeer, vervoer en mobiliteit? Geef uw essay en/of schetsen en/of beelden. Of, welke innovatieve (technologische) producten helpen om vorm en inhoud te geven aan transport en mobiliteit en daarmee dus ook aan een duurzame, vitale en mobiele samenleving?
Deze challenge is inderdaad een heuse uitdaging!

Op donderdag 18 mei 2017 is er een groots boostcamp congres. De doelen zijn: bekendmaking prijswinnaars en uitverkoren icoonprojecten, het promoten van de innovatieve ideeën/icoonprojecten, vermarkten daarvan, en wat leuke andere verrassingen. Het definitieve programma voor die dag komt rond 15 maart 2017. Dan is ook de definitieve samenstelling van de jury bekend.

Meer info - more information