Prijzen

studentenSTAALprijs 2017

Voor alle studenten die na 31 juli 2016 zijn afgestudeerd of nog zullen afstuderen voor 1 augustus 2017.

De studentenSTAALprijs waardeert het werk van studenten die tijdens hun afstuderen de mogelijkheden van staal in constructies of gevel- en dakbekleding hebben benut in ontwerp en onderzoek. De winnaars van voorgaande jaren kwamen zowel uit bouwkundige als civiele hoek.

Er zijn de categorie├źn: Bachelor en Master. Om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen, is met ingang van 2017 een categorie toegevoegd: Master Architectuur. De projecten worden door een vakjury beoordeeld. In elke categorie kunnen eerste en tweede prijzen worden toegekend. De eerste prijs bedraagt 500,- Euro, de tweede prijs 250,-. Daarnaast zijn er de categorie-overstijgende prijzen: de Van Bentum Prijs en de ECCA-award. De winnaars hiervan ontvangen een geldprijs van 350,-. De Van Bentum Prijs is voor dunne staalplaat.

Alle deelnemers worden tentoongesteld op de Nationale Staalbouwdag en er komt een artikel over de deelnemende projecten in het vaktijdschrift Bouwen met Staal. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de Nationale Staalbouwdag op 10 oktober 2017.

Kijk op http://bouwenmetstaal.nl/evenementen/studentenstaalprijs/ voor meer informatie

Meer info - more information