Prijsvraag

FAKRO inspires – FUSION before & after

Bent u een architect vol ideeën en heeft u een passie voor het transformeren van vergeten ruimtes naar functionele ontwerpen? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de achtste editie van de internationale FAKRO ontwerpwedstrijd: FUSION before & after. De ontwerpwedstrijd gaat oktober 2017 van start. FAKRO organiseert deze wedstrijd in samenwerking met BIMobject.

De opdracht is gericht op het transformeren van een donkere, vergeten ruimte onder het dak naar een functioneel, licht en open interieur waarin FAKRO daglichtproducten toegepast zijn. Inspireer FAKRO met een uniek en innoverend ontwerp. Speel met de elementen licht en schaduw en breng uw gekozen ruimte opnieuw tot leven.

De ontwerpwedstrijd start 16 oktober 2017 en duurt tot 20 februari 2018. Lever in deze periode uw ontwerp aan. Een belangrijke vereiste is dat er in het dak van de gekozen ruimte FAKRO daglichtproducten toegepast worden (hellend en/of plat dak). Laat duidelijk zien hoe de ruimte er voor en na de transformatie uitziet door middel van foto’s, renders, visualisaties, schetsen, etc. Upload uw ontwerp via www.fakro.nl/ontwerpwedstrijd, samen met het volledig ingevulde deelnameformulier. Deze is vanaf 10 oktober te downloaden op de wedstrijdpagina.

Na 20 februari 2018 worden alle ingezonden ontwerpen beoordeeld door een vakkundige jury. Als deelnemer maakt u kans op de drie prijzen van € 5000,-, € 3000,- en € 2000,-. De winnaars worden op 15 maart 2018 bekend gemaakt.

Meer info - more information