Prijzen

Nationale Staalprijs 2018

de Nationale Staalprijs 2018. Inschrijven kan tót 11 mei 2018 op www.nationalestaalprijs.nl/inschrijven

De Nationale Staalprijs is de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw. Deelname aan de editie 2018 staat open voor projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, die in 2017 of 2016 zijn opgeleverd of in gebruik genomen. Ook projecten in het buitenland kunnen meedoen. Bij deze projecten dienen minimaal twee projectpartners (opdrachtgever, architect, constructeur, aannemer en/of staalbouwer) van Nederlandse komaf te zijn.

Deelnemen is mogelijk in de categorieën: utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen. Tot deze vijfde categorie behoren stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit.

Daarnaast dingen alle inzendingen mee naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Deze categorie-overstijgende prijs gaat naar het project dat – van alle inzendingen – het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. > meer informatie http://www.nationalestaalprijs.nl/

Meer info - more information