Prijzen

NRP GUlden Feniks 2019

De NRP Gulden Feniks is de nationale renovatie- en transformatieprijs. Met deze prijs wil NRP excellente renovatie- en transformatie projecten voor het voetlicht brengen ter inspiratie van de brede vakwereld. De prijs heeft dan ook als motto ‘een prijs om van te leren’.

U kunt een inzending doen met projecten waarbij sprake is van renovatie of transformatie op verschillende schaalniveaus: op de schaal van een gebouw (S), een complex van gebouwen (M) of een heel gebied (L). Een wildcard kan als extra prijs worden uitgereikt voor bijzondere projecten die met een lage investering een grote impact hebben of anderszins uitzonderlijk van aard zijn, en daarmee een voorbeeldfunctie vervullen. Projecten in deze categorie lopen dwars door de categorieën S, M en L en zij kunnen ook een tijdelijk karakter hebben.

De prijs bestaat uit een beeldje en een plaquette voor elk van de maximaal vier winnende projecten

Iedereen die wil meedingen naar de prijs kan hiervoor een inzending doen. Ook is het mogelijk om een voordracht te doen voor projecten van derden; dan nodigt NRP betrokken partijen van de voorgedragen projecten uit om een inzending te doen. Hierover vindt u alle informatie op de website van de NRP Gulden Feniks.

Meer info - more information