‘de ideale buurt maken we samen’

Prijsvraag

Hoe ziet nieuwe energie in de wijk eruit? Hoe verbeeld je de ideale buurt? Hoe laat je de kracht van een wijk zien? Wat is de kracht bij mensen? Hoe wil je dat jouw buurt eruit ziet? CAST wil graag bewoners en ondernemers in regio Tilburg beter bereiken, aanspreken en betrekken bij opgaven en ontwikkelingen rondom duurzaamheid en wijkvernieuwing. We geloven dat de verbeeldingskracht van ontwerpers en kunstenaars positieve energie bij mensen los kan maken.

We roepen visuele talenten met een frisse blik op de omgeving op om een bijdrage te leveren aan de posterwedstrijd ‘De Ideale Buurt maken we samen’. We roepen nadrukkelijk iedereen met visuele talenten op om mee te doen. We zijn nieuwsgierig naar een diversiteit aan creatieve invalshoeken. Ben je kunstenaar, ontwerper, student aan een creatieve opleiding, professional in architectuur en stedenbouw, of gewoon een bewoner met een visueel talent? Dan zoeken we jou!

Een onafhankelijke jury selecteert drie winnaars die ieder €500,- ontvangen. De winnende posters worden vanaf eind februari/ maart 2021 middels een intensieve campagne verspreid via de (online) kanalen van CAST én Marketing Tilburg. Daarnaast zullen de posters in de straten van Tilburg te zien zijn om bewoners te inspireren. Deze postercampagne zal het startschot zijn van de inhoudelijke programmalijn Stad vol Energie, waarmee CAST diverse activiteiten gaat organiseren rondom de woningopgave, duurzaamheid, vergroening, intensivering en wijkvernieuwing.

Meer informatie