Inzenden Berlagevlag Architectuurprijs

Oproep

Alle projecten van interieur of dakopbouw tot wolkenkrabber en van nieuwbouw tot transformatie of renovatie komen in aanmerking voor de Berlagevlag en wimpel. Architecten kunnen projecten inzenden tot 15 mei 2021. Het is ook mogelijk om projecten voor te dragen.

Vakprijs Berlagevlag

De Berlagevlag gaat naar het meest gewaardeerde ruimtelijke bouwwerk in Den Haag. De architectuurprijs vestigt de aandacht op geslaagde projecten, die laten zien dat architectuur kwaliteit aan de stad toevoegt. Soms met een groot gebaar, soms met chirurgische precisie. De onafhankelijke vakjury bestaat in 2021 uit Jeroen Geurst (Geurst en Schulze Architecten), Floor Thier (Studio Leon Thier), Hans van Beek (Atelier PRO), Renske van der Stoep (ROFFAA) en Dennis Hofman (Architektenkombinatie Bos Hofman, secretaris).

Publieksprijs Berlagewimpel

Nieuw in 2021 is de publieksprijs, de Berlagewimpel. Het publiek kan stemmen op vijf door de jury genomineerde projecten. De Berlagevlag en wimpel zijn bestemd voor het hele team van betrokken partijen en wordt uitgereikt aan de architect tijdens een feestelijke prijsuitreiking in september 2021.

Voorwaarden inzendingen

De bouwwerken moeten in Den Haag zijn gebouwd en zijn opgeleverd in de periode januari 2018 t/m april 2021.
Inzenden kan via het formulier op de website van HaAC

Meer informatie