Nationale Staalprijs 2022

Prijzen

Tot 1 juni a.s. kunt u uw projecten inzenden voor deelname aan de Nationale Staalprijs 2022.  Inschrijven is mogelijk via www.nationalestaalprijs.nl/#inschrijven
 
De Nationale Staalprijs is de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw- en civiele sector.
Deelname aan de editie 2022 kan met projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, die in 2021 of 2020 zijn opgeleverd of in gebruik genomen.

De inzendingen nemen deel in een van de categorieën: utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen. Tot deze vijfde categorie behoren onder meer stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen, balkons en openbaar kunstbezit.
Daarnaast kunnen inzendingen meedingen naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2022. Deze categorie-overstijgende prijs is bestemd voor het project dat het meest uitblinkt in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Behalve projecten op Nederlands grondgebied kunnen ook projecten op vreemde bodem meedoen. Bij deze buitenlandse projecten dienen minimaal twee projectpartners de Nederlandse nationaliteit te bezitten.

Meer informatie