NRP Masterprijs

Prijzen

De NRP Masterprijs is bedoeld voor afstuderende of net afgestudeerde studenten van relevante universiteiten, masteropleidingen en postdoctorale opleidingen in Nederland. De prijs gaat naar een afstudeerscriptie of -ontwerp dat innoverend is op het gebied van transformatie of renovatie. Met de prijs willen we studenten stimuleren om zich verder te ontwikkelen in transformatie en renovatie. En andersom dragen hun afstudeerscripties bij aan de verdere professionalisering van het vakgebied.

Van 1 april tot 1 september 2024 kan iedereen die dit jaar afstudeert of net is afgestudeerd aan een relevante universiteit, masteropleiding of postdoctorale opleiding in Nederland een afstudeeronderzoek indienen.

De Masterprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan innovatieve en vernieuwende afstudeerscripties en -ontwerpen op het gebied van renovatie en transformatie. Een vakkundige jury beoordeeld de inzendingen en maakt een shortlist. De geselecteerde kandidaten mogen hun idee presenteren aan de jury. Tenslotte wijst de jury drie winnaars aan.

Meer informatie