Wiegerinck Architecten Arnhem
zoekt een:

Projectmanager

Goed nieuws! We hebben ruimte voor jou als talentvolle junior ontwerpmanager waarbij je onder begeleiding van senior ontwerpmanagers aan diverse interessante projecten zal werken.

Wat zoeken we?

Een junior projectmanager met aantoonbare affiniteit voor architectuur. Dat is hoe wij de ontwerpmanager karakteriseren. We hebben een voorkeur voor een academische vooropleiding, waarbij we open staan voor een combinatie van bouwkunde/architectuur met een managementopleiding. Je bent communicatief vaardig en ondernemend, kunt goed in teamverband opereren en hebt een sterk organisatorisch vermogen. Bij voorkeur maximaal 5 jaar werkervaring.

Het doel is iemand te vinden die samen met onze senior projectmanagers zowel het interne ontwerpproces als ook het externe bouwproces begeleidt en aanstuurt. Het accent ligt daarbij op aspecten als planning, budgetbewaking, procesbegeleiding en kwaliteitsbewaking. Je bent als het ware de olie in de machine die ontwerpen heet.

Wat bieden we?

Een tijdelijke baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we?

Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kun je contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 352 60 60. Uw sollicitatie met CV/portfolio kun je mailen naar sollicitaties@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.

vacature projectmanager