Wiegerinck Architecten Arnhem
zoekt een:

pr-medewerker

Wiegerinck is een ontwerpbureau en levert tevens strategisch advies over huisvestingsvraagstukken. Wij opereren daarbij binnen de sectoren ziekenhuizen, wonen met zorg en onderwijs & onderzoek. Onze ervaring en voortdurende kennisontwikkeling dragen bij tot het duurzaam innoveren van onze markten. Bij de volgende stap in deze ontwikkeling zijn wij op zoek naar een PR- en communicatiemedewerk(st)er.

wie zoeken wij?

Je kunt je snel een beeld vormen van onze markten en je weet dit inzicht strategisch te vertalen naar een PR- en communicatieplan dat de naamsbekendheid van ons bureau nationaal en internationaal zal helpen vergroten. Je bent communicatief en ondernemend. Je weet nieuwe kansen te creëren en nieuwe deuren te openen. Je hebt talent voor het opstellen van uitingen over en van ons bureau, zowel verbaal als schriftelijk. Je hebt grote affiniteit met social media, andere media-kanalen. Je bent pro-actief, een flexibele teamplayer en hebt een hands-on mentaliteit.

wat vragen we van je?

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor alle PR- en communicatie activiteiten van ons bureau. Je functie is zowel tactisch als operationeel. Jouw taken zullen o.a. zijn:

Opstellen PR- en communicatieplan op basis van beleidsplan Wiegerinck
Zoeken naar kansen in de markten actief benaderen van de markt
Opstellen van nieuwsbrieven en persberichten
Contacten onderhouden met media
Bijhouden van actuele bureaugegevens en projectdata
Up-to-date houden van de website
Organiseren van zowel klantevents als interne meetings
Verzorgen van nieuwe exposure
Contact met o.a. externe bureaus, fotografen, drukkerijen etc.
Denkkracht leveren bij aanbestedingen

We verlangen iemand met een HBO- of WO-achtergrond met 2 tot 5 jaar ervaring met marketing/communicatie. Het vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een must, Engels en Duits een grote pré.

wat kunnen we bieden?

Een mooie baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus. Onze cultuur kenmerkt zich als klantgericht, open, innovatief en betrouwbaar.

Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kunt je contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 352 60 60. Je sollicitatie met CV/portfolio kun je mailen naar sollicitaties@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.

vacature communicatiemedewerker