Groosman
zoekt een:

architect

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en BIM modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar een talentvolle senior architect.

Jij bent een enthousiaste, gedreven architect met uitstekende ontwerpkwaliteiten en werkt graag in teamverband. Jij hebt circa 10 jaar werkervaring en kan aantoonbaar zelfstandig aan projecten werken in alle fases van het ontwerpproces. Jij wilt je talent verder ontwikkelen en je ambities waarmaken.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken aan diverse uitdagende projecten? Stuur dan je cv en portfolio naar vacature@groosman.com onder vermelding van “architect”. Wij zijn benieuwd naar jouw presentatie!