Inbo
zoekt een:

BEP-er’s, ambitieuze trainees en ontwerp

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar jouw volgende stap? En ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een groot dynamisch bureau?

15 september komen wij graag met je in contact tijdens een van onze speeddates. Hoe laat? 09:30 tot 12:30 op onze locatie in Amsterdam. Wat ga je doen deze ochtend? Een verrassende ontwerpopgave en interessante speeddates met architecten en partners van Inbo. Een leuke manier om kennis te maken met ons bureau en onze mensen!

Vind jij het leuk om in een hecht team samen te werken en elkaar te inspireren? Ben jij een kei in het verbeelden en presenteren van ideeën en wil je daarnaast allround ontwerpervaring opdoen? En geïnteresseerd in diversiteit in projecten van klein tot groot, van woonhuis tot utiliteitsgebouw, en van stedenbouwkundig plan tot volledige interieurs. Dan ontmoeten wij jou graag!

Enkele spraakmakende projecten: 900 Mahler, Tandheelkunde, Geworteld Wonen, PitzStop.

Wij bieden je uitdagende opgaves, BEP-begeleiding, en diverse trainingen vanuit onze InboAcademie!

Stuur jouw verrassende sollicitatie bestaand uit cv, portfolio en een korte motivatie (200 woorden) naar HR@inbo.com. Op basis daarvan zal er een selectie gemaakt worden. Wij ontvangen deze graag voor 4 september. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan! Voor vragen kun je contract opnemen met Anouk Rinia, 06-15376769.

We kijken tijdens deze speeddates ook voor onze andere vestigingen in Eindhoven en Heerenveen.

Inbo is gesloten van 31 juli t/m 11 augustus 2017. We zijn benieuwd naar jouw sollicitatie en reageren daar graag op na onze bureausluiting.