ToornendPartners
zoekt een:

(junior) adviseur

ToornendPartners is een onafhankelijk adviesbureau voor bouwen en gebouwen met 45 jaar ervaring. Wij adviseren opdrachtgevers over projecten en het plannen en programmeren van huisvesting. Onze kernactiviteiten zijn projectmanagement en advies. Onze dienstverlening onderscheidt zich door passie, vakkennis en betrokkenheid. Wij werken aan bijzondere projecten (waaronder het Rijksmuseum, Museum Boijmans Van Beuningen en de Cultuurpodia in Haarlem) en zoeken bijzondere mensen ter aanvulling op ons team.

Wij zoeken een enthousiaste fulltime (junior) adviseur (m/v)

met een technische (bouwkundige of civieltechnische) achtergrond en een brede belangstelling voor bouwprojecten (geen woningbouw). Je werkt mee aan diverse opdrachten die technisch, functioneel, organisatorisch en analytisch van aard zijn; van de initiatieffase tot en met de implementatie van projecten.

Het vereiste opleidingsniveau voor de functie is een afgeronde hbo- of TU-opleiding. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden zijn belangrijk alsmede een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden je een marktconform salaris met pensioenregeling, relevante opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je initiatieven te ontplooien, je talent te ontwikkelen en door te groeien.

Op onze website is nadere informatie te vinden over ons bureau, onze opdrachten en onze opdrachtgevers.

Je gemotiveerde reactie, waarin je ingaat op de gestelde vereisten en ervaring, voorzien van een duidelijk cv (geen portfolio), kun je onder vermelding van ‘(junior) projectleider’ tot 31 augustus 2017 sturen naar info@toornend.com.

(Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren wij niet.)

ToornendPartners