Zes x Zes BV
zoekt een:

stagiair(e)

Zes x Zes – Visuele Communicatie – heeft plaats voor een enthousiaste stagiair(e) met oog voor detail en passie voor 3D modelling, visualisatie, rendering, fotografie en/of architectuur.

Wij zijn een allround 3D visualisatiestudio en maken een grote verscheidenheid aan beeldmateriaal. Visuals, animaties, interactieve media met name voor de vastgoedsector vanuit commerciƫle als meer architectonische invalshoeken en in wisselende stadia van het ontwerp c.q. ontwikkelingstraject: www.zesxzes.nl

We bieden je een kans om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een visualisatiestudio. Je gaat ons ondersteunen bij productiewerkzaamheden o.a. 3D modelleren, maar er is ook ruimte voor andere werkzaamheden zoals bewerkingen in Photoshop e.d. We kunnen je een goede basis leren voor het werken met en importeren van 3D modellen, daarnaast is er uiteraard tijd om aan je eigen stageopdracht te werken.

Wij vragen:

  • Een bouwkundige, game of ICT achtergrond;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 3-4 maanden;
  • Wij werken met 3D Studio Max, Photoshop en V-ray. Ervaring hiermee of met andere 3D-paketten is niet vereist wel een pre. Handigheid met computers wordt wel verwacht.

Ben je geĆÆnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar marjolein@zesxzes.nl
Vragen niet telefonisch maar per e-mail

Meer info - more information