Rijksvastgoedbedrijf
zoekt een:

Objectmanager Defensie

Nederland kent tientallen militaire complexen van Defensie. Namens het Rijksvastgoedbedrijf ben jij objectmanager van een deel van deze complexen. Door jouw kennis van klant en pand zorg je voor een uitstekend beheer van de objecten in jouw portefeuille, zowel op bedrijfskundig als technisch gebied.

Voor de gebruiker ben jij het centrale aanspreekpunt. Je geeft leiding aan de realisatie van onderhoudsprojecten en kleine nieuwbouwprojecten. Binnen het Rijksvastgoedbedrijf ben je vraagbaak voor de objecten, panden, boven- en ondergrondse infrastructuur en sport- en groenvoorzieningen uit jouw portefeuille.

In jouw functie heb je onder meer inzicht in de wensen van de klant en de onderhoudstoestand van het pand, de technische installaties, infrastructuur en voorzieningen. Maar ook in prognoses en uitvoering van het dagelijks en planmatig onderhoud, de aspectprogramma’s en renovatie- en nieuwbouwprojecten, wet- en regelgeving en de klanttevredenheid. Daarnaast ben je in staat klantwensen, (onderhouds)werkzaamheden en projecten aan elkaar te koppelen en risico’s in te schatten.

Dankzij jouw kennis van het Rijksvastgoedbedrijf én de organisatie van de klant heb je een belangrijke schakelfunctie. Jij weet wie waarvoor verantwoordelijk is en waar bepaalde vraagstukken kunnen worden neergelegd voor een oplossing. Hier bewaak je ook de voortgang van. Je portefeuille is opgedeeld in meerdere delen en per deel is een technisch medewerker aangewezen als locatieverantwoordelijke.

Verder beheers en coördineer je activiteiten en processen voor projecten en eenvoudige programma’s. Als projectleider zet je middelen en medewerkers in, bewaak je het proces, de planning, kosten en kwaliteit en stuur je waar nodig bij. Denk aan projecten voor planbaar en niet-planbaar onderhoud, storingsafhandeling, defectenherstel en kleine nieuwbouwprojecten (met name commandantenvoorzieningen). Ook ondersteun je werkzaamheden van andere projectleiders.

Bij opdrachten van klanten analyseer je het programma van eisen. Je stelt projectplannen op, stemt af met de backoffice en stuurt deze aan. Zelf vervul je de rol van frontoffice namens het Rijksvastgoedbedrijf voor jouw projecten en programma’s. Hierbij word je ondersteund door de locatieverantwoordelijken (technisch medewerkers) van de panden. Je bent verantwoording verschuldigd aan het clusterhoofd en leidt op project- en programmamatige basis teams van collega’s vanuit de regio noordwest. Bij deze werkzaamheden maak je optimaal gebruik van de inzet van projectondersteuners en de administratieve ondersteuning.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma op het gebied van vastgoed- en/of objectbeheer in alle facetten (bedrijfskundig en technisch), of hbo-niveau door minstens vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een opleiding projectmanagement afgerond.
  • Je bent analytisch sterk en neemt graag initiatief.
  • Je bent klant- en resultaatgericht en omgevingsbewust.
  • Je kunt je werk uitstekend plannen en organiseren.
  • Je weet waar nodig gemakkelijk de samenwerking op te zoeken.
  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je hebt oog voor je eigen ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris­niveauschaal 11
Maand­salaris Min €2.996 – Max. €4.605 (bruto)
Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36
Rijbewijs B

Reageer voor 17 augustus.
Klik hier voor het sollicitatieformulier.

 

vacature