Groosman
zoekt een:

projectcoördinator

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs, BIM modelleurs en projectcoördinatoren. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze projectcoördinator.

Jij bent een inspirerende, energieke coördinator met frisse ideeën, die mensen om je heen meeneemt in je enthousiasme. Jij hebt 10 jaar ervaring als projectcoördinator en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen. inspirerende energie om mee samen te werken. Jij werkt vanuit Leanprocessen en engineert met BIM of deze vormen voor jou de nieuwe uitdaging.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken en werken aan uitdagende klussen waarin je regelcapaciteit kan tonen en je know-how kwijt kan? Mail dan naar vacature@groosman.com.