PPHP Pleasant Places Happy People
zoekt een:

Ervaren architect

Wij zijn op zoek  naar een gedreven, creatieve architect/stedebouwkundige met ruime werkervaring die zelfstandig aan projecten kan werken in alle fases van het ontwerpproces. Iemand die zijn kennis, ervaring en creativiteit kan vertalen in oplossingen. Gelijktijdig in staat is om in teamverband collega’s te ondersteunen en te begeleiden.

Wat vragen we:

  • een afgeronde opleiding bouwkunde aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst
  • 7 jaar ervaring als ontwerper, waarvan tenminste 2 jaar als zelfstandig projectarchitect
  • Sterke visuele verbeeldingskracht en uitstekende  beheersing van: Revit, Indesign, Photoshop, Illustrator en Sketchup.
  • zelfstandig verantwoordelijkheid dragen voor het organisatorisch en inhoudelijk efficiënt en volgens planning laten verlopen van onze projecten
  • helder communiceren, duidelijke afspraken  maken en doelen realiseren binnen gestelde termijnen;
  • de Nederlandse taal in woord en schrift goed beheerst

Wij bieden je afwisselend werk in een jong team en een prettige werkomgeving. De organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en een open karakter. We bieden je een aanstelling waarbij het salaris op basis van opleiding, leeftijd en ervaring zal worden vastgesteld. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus.

Reacties:
Als bovengenoemd profiel je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, dan zien wij graag jouw sollicitatie met cv uiterlijk 31 augustus 2017 tegemoet.
Vragen en reacties alleen per e-mail richten aan PPHP – Pleasant Places Happy People, t.a.v. Walther Kloet, info@pphp.nl.

www.pphp.nl