Benthem Crouwel Architects
zoekt een:

Technisch ontwerpers/BIM modelleurs

Benthem Crouwel Architects is op zoek naar technisch ontwerpers met zowel kennis van Revit, die op hoog niveau onze projecten bouwkundig ondersteunen en in BIM kunnen vertalen. We zoeken fulltimers met een proactieve houding en een passie voor architectuur.
Ons bureau werkt aan een groot aantal projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en infrastructuur in binnen- en buitenland. Voor meer informatie over onze projecten bezoek onze website www.benthemcrouwel.nl.
Onze projectteams bestaan uit architecten, ontwerpers en bouwkundigen. Zij begeleiden alle fases van het bouwproces. De communicatielijnen zijn kort, de werkwijze is informeel, de sfeer dynamisch en er is ruimte voor eigen initiatief.

Ons bureau hanteert de Nederlandse CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. De functie is fulltime en in eerste instantie op tijdelijke basis.

Heb je belangstelling en heb je een afgeronde HBO/HTI Bouwkunde opleiding en minstens 1 tot 2 jaar werkervaring met Revit, stuur dan je digitale sollicitatie naar Simone Kraaijenbrink (jobs@benthemcrouwel.nl). Je sollicitatie omvat een motivatiebrief, CV en (beknopt) portfolio.

Meer info - more information