Benthem Crouwel Architects
zoekt een:

3D VISUALISER

Benthem Crouwel Architects zoekt een 3D visualiser om het 3D visualisatieteam in Amsterdam te versterken. Heb je oog voor esthetiek en een passie voor design en architectuur? Ben je iemand die snel nieuwe dingen leert?
Het 3d visualisatieteam werkt nauw samen met de verschillende ontwerpteams aan een groot aantal visuele producten. Samen produceren zij snelle schetsen voor presentaties, hoogstaande visuals voor competities en VR omgevingen en online ervaringen.

Benthem Crouwel Architects maakt voornamelijk gebruik van 3D Studio Max en V-Ray. Ervaring met software als Adobe CC, Revit of Dynamo, en met VR technieken is een pré. Voor ons zijn technische vaardigheden belangrijk, maar ondergeschikt aan esthetisch inzicht. Een bredere achtergrond, zoals bijvoorbeeld op het gebied van fotografie of illustratie is een plus, net als speciale vaardigheden als scripting of parametric modelleren.

Voor deze fulltime baan zoeken we een teamspeler die begrijpt dat communicatie en samenwerking essentieel zijn.
Ons bureau hanteert de Nederlandse CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus.
Heb je belangstelling stuur dan voor 31 augustus je sollicitatie naar Simone Kraaijenbrink (jobs@benthemcrouwel.nl). Je sollicitatie omvat een motivatiebrief, CV en portfolio (max. 10 MB). Vanwege de vakantieperiode ontvang je een bevestiging van je sollicitatie na week 32.

Meer info - more information