19 het atelier architecten
zoekt een:

projectarchitect met ervaring

Ons bureau:
19 het atelier is een architectuuratelier, waarin een gedreven team professionals werkt aan bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame stedenbouw, architectuur, interieurs, bouwtechniek en adviezen. De ateliervorm zorgt voor een hechte samenwerking tussen alle leden en disciplines binnen het team, waardoor het geheel altijd meer is dan de som der delen. Het credo “creatief en professioneel” staat voor zowel het proces als het product daarvan. Door op elkaars schouders te gaan staan bereik je grotere hoogtes, kun je verder kijken en wordt je sterker. Daarom is het zo belangrijk, dat ons bureau over zoveel verschillende disciplines beschikt. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld technisch- en financieel specialisten, kunstenaars en vormgevers. In een aantal projecten wordt samengewerkt met collega-bureaus.

Ons werkgebied:
19 het atelier werkt aan grote en middelgrote nieuwbouw- en renovatie projecten in de woningbouw, zorg, onderwijs en overige utiliteitsbouw. Ons werkgebied is Nederland, maar we onderzoeken de mogelijkheden om over de grens te werken.

Onze vacature:
Wij hebben een vacature voor een ervaren projectarchitect. Als projectarchitect werkt je in ateliervorm met de andere architecten van het bureau aan uiteenlopende projecten vanaf de stedenbouwkundige opzet tot aan het interieur. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten die je in nauwe samenwerking met de projectleider en BIM modelleur(s) uitwerkt.
In de ontwerpfase ben je het gezicht van het bureau naar buiten. In de uitwerking van de projecten blijf je betrokken maar zal je rol zich beperken tot de esthetische aspecten. Het is van belang dat je beschik over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Minimale eisen:

  • Je bent afgestudeerd aan de TU of de AvB
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent vertrouwd met ArchiCAD, Photoshop en Indesign.
  • Voor een goede balans in ons bureau heeft het de voorkeur dat de leeftijd tussen de 35-45 jaar ligt.

Spreekt ons bureau en ons werk je aan, herken je je in de functieomschrijving en voldoen je aan de minimale eisen stuur dan je C.V., een kernachtig portfolio en je motivatie naar: erikvanscheijndel@19hetatelier.nl

www.19hetatelier.nl