Inbo
zoekt een:

Complexe projecten zoeken leider

Ja, het is druk. Ja, het moet allemaal tegelijk af. Op tijd, binnen budget én goed. Maar jij laat je niet gek maken. Je hebt overzicht, je wilt het beste resultaat en kijkt dus kritisch naar wat er de deur uit gaat. En je stimuleert anderen hetzelfde te doen. Je brengt energie en enthousiasme in je team. Dat je als het nodig is om een deadline te halen zelf Revit opent om nog even mee te helpen die laatste tekeningen af te ronden helpt daarbij.

In je projecten ben je de spin in het web. Voor je opdrachtgever de rots in de branding. Je bent voorbereid en komt je afspraken na. Met je bouwkundige kennis én inzicht in organisaties en processen dwing je respect af. Met creativiteit en gevoel voor esthetiek bedenk je voor elk probleem een oplossing. Daarmee lever je in alle fasen van een project toegevoegde waarde. Je doet je werk met veel plezier en dat straal je uit.

Wij zoeken iemand die bouwtechniek, vakmanschap, gevoel voor mooie dingen en gezond boerenverstand inzet om een diversiteit aan complexe architectuurprojecten te leiden. Iemand die zich wil blijven ontwikkelen. Iemand die verder denkt en ons als bureau verder brengt. Je reguliere werkplek is Woudenberg, maar je werkt regelmatig ook in een van onze andere kantoren en natuurlijk in je projecten door het land.

Ben jij het creatieve organisatietalent dat wij zoeken? Ben jij afgestudeerd aan HBO of TU met 3 tot 10 jaar werkervaring? Wil je graag werken bij een bureau dat naast mooie en relevante projecten ook veel belang hecht aan persoonlijke aandacht, opleiding, ontwikkeling en een goede werk-privé balans? Stuur dan voor 4 september 2017 je cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com. Wil je meer weten, bel dan met Josine van Gulik (06 10 93 65 46).