Inbo
zoekt een:

Uitdagende plannen zoeken projectmanager

Projectmatig werken zit jou in de genen. Nieuwe contractvormen, de UAV-gc, LEAN processen, systems engineering en verandermanagement kennen voor jou geen geheimen. Of in ieder geval hebben ze je interesse en wil je graag weten wat ze je kunnen brengen. Je bent analytisch en kritisch en in staat om met een helikopterblik te overzien wat er aan de hand is.

Je bent een strategisch denker. Je bent commercieel sterk. Je bewaakt kwaliteit en risico’s. Je hebt een drive om dingen slimmer, efficiënter, effectiever te doen. Je beweegt je met souplesse in een complex politiek en bestuurlijk speelveld. In een multi-stakeholder omgeving ken jij de belangen en gevoeligheden, de uitdagingen en de no-go’s.

Je verliest je niet in de theorie maar doet je werk met je voeten op de grond. Met een gezonde dosis realisme creëer je draagvlak. Je legt de verbinding en kunt schakelen tussen belangen, disciplines en schaalniveaus. Je managet je projecten zakelijk en houdt daarbij altijd de menselijke kant in het oog.

Ben jij afgestudeerd aan HBO of TU met 3 tot 10 jaar werkervaring? Herken jij je in dit profiel of wil je hier naartoe groeien? Wil jij het beste uit jezelf, je team en je projecten halen? Wil je graag werken bij een bureau dat naast mooie en relevante projecten ook veel belang hecht aan persoonlijke aandacht, opleiding, ontwikkeling en een goede werk-privé balans?

Stuur dan voor 4 september 2017 je cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com. Je reguliere werkplek is Woudenberg, maar je werkt regelmatig ook in een van onze andere kantoren en natuurlijk in je projecten door het land. Wil je meer weten, bel dan met Josine van Gulik (06 10 93 65 46).