FARO architecten bv, bna
zoekt een:

Ervaren Modelleur 32-40 uur

FARO architecten bv, bna werkt met een leuk en enthousiast team van ruim 25 mensen aan een grote hoeveelheid projecten van zeer verschillend karakter. Onze projecten zijn groot, klein, landelijk, suburbaan of stedelijk, veelal woningbouw, maar ook utiliteitsbouw.

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op het bureau in Lisserbroek voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige

Modelleur

die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft tenminste vijf jaar bewezen werkervaring en kan zelfstandig op projecten ingezet worden. Je weet wat een functie als modelleur inhoudt, wat betekent dat je ervaring en affiniteit met ontwerpen hebt.
Je hebt minimaal een afgeronde bouwkundige HBO-opleiding en het programma Revit ken je als geen ander. Sketch-up en Autocad zijn een pré, net als ervaring in de woningbouw. Het werk bestaat uit het zelfstandig modelleren van gebouwen van DO t/m werktekeningen.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Nicolette Debets, HR-coördinator: ndebets@faro.nl.

Meer info - more information