Goudappel Coffeng
zoekt een:

Junior Ruimtelijk Ontwerper

Binnen het team Mobiliteit & Ruimte zijn wij op zoek naar een:

Junior Ruimtelijk Ontwerper

De kwaliteit van de openbare ruimte in onze steden en dorpen wordt steeds belangrijker. Om inwoners te trekken en te houden, om de vastgoedwaarde op peil te houden, om investeringen te genereren en om bezoekers te trekken. Verkeer vormt een belangrijk onderdeel van die openbare ruimte. Daarmee hebben we als verkeersontwerpers, landschapsarchitecten en stedenbouwers een belangrijk instrument in handen. Goudappel Coffeng werkt, als adviesbureau in mobiliteit en ruimte, aan bereikbare, leefbare en economisch vitale steden en dorpen. Onze expertises verbinden wij tot integrale oplossingen voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. Dit doen wij als bedrijf intussen al ruim 50 jaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn het team Mobiliteit en Ruimte. Wij adviseren overheden bij hun verkeerskundige en ruimtelijke opgaven. Wij begeleiden hen in planvorming en maken ontwerpen. Dit kan op ieder schaalniveau zijn, van strategie tot straat en van concept tot concreet. Dit doen wij met andere disciplines en met verschillende stakeholders. Zo komen we samen tot de beste plannen en ontwerpen voor de plek die ook echt haalbaar zijn en draagvlak hebben.
Voor een indruk van onze strategie en ontwerpprojecten, zie ons inspiratieboek ’’De Aantrekkelijke en Bereikbare Stad’’
https://www.goudappel.nl/werkvelden/ontwerp-en-openbare-ruimte/

Wie ben jij?
Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in landschapsontwerp/architectuur of stedenbouw of volgt momenteel een academische opleiding op het gebied van stedenbouw of landschapsarchitectuur. Je bent grafisch onderlegd en vindt het een uitdaging om te werken met sterke beelden in proces, analyse en planvorming. Je bent proactief, communicatief vaardig en een teamplayer. En uiteraard heb je affiniteit met verkeer. Wij maken onze opgaves zo breed mogelijk, maar verkeer is vrijwel altijd de aanleiding.

De functie
Als junior ruimtelijk ontwerper met kennis van het grafisch ontwerp, heb je een rol in allerlei projecten. Je ontwerpt samen met onze landschapsarchitect, planologen/stedenbouwers en onze verkeerskundigen. Je rol zal per project verschillen. Dit zal de ene keer meer als ruimtelijk ontwerper zijn, de andere keer meer als grafisch ontwerper. Als ruimtelijk ontwerper werk je mee aan allerhande ontwerp- en inpassingsopgaven en als grafisch ontwerper werk je aan het opmaken van bijvoorbeeld wervende posters, rapporten, visuals en kaartmateriaal. Je bent beeldend sterk onderlegd en bent handig met grafische software, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Google Sketchup en het lijkt je leuk je te ontwikkelen in LumenRT. Je hebt in je rol veel vrijheid om met ideeën te komen en om nieuwe dingen te ontwikkelen. Je standplaats is hoofdzakelijk Deventer, maar kan ook deels één van onze andere werklocaties zijn (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Leeuwarden).

Geïnteresseerd?
Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marco Aarsen op (06) 207 227 29 en via maarsen@goudappel.nl. Voor algemene vragen kun je bellen met de afdeling P&O Jeannet Konijnenberg (0570) 666 843 of Allard van der Slikke (06) 14700597

Solliciteren?
Mail je motivatiebrief, voorzien van CV en portfolio, vóór 25 september, naar infopo@goudappel.nl

Vacature Junior Ruimtelijk Ontwerper Goudappel Coffeng