Wessel de Jonge Architecten bna BV
zoekt een:

Stagiair(e) architectuur

Wessel de Jonge architecten is een dynamisch bureau dat reeds vele jaren gespecialiseerd is in het succesvol herbestemming van erfgoed, veelal jonge monumenten, waarbij zowel nieuwbouw, transformatie als renovatie aan bod komt. We zijn een enthousiast team van ca. 15 architecten en bouwkundigen.

Wij zijn per direct op zoek naar een talentvolle stagiair(e) voor minstens 6 maanden. Als stagiair krijg je de kans om te proeven en te leren van alle fasen van een project, zowel van de competitie-/ontwerpfase als van de uitvoeringsfase. Dit kan gaan van een mooie maquette maken tot al schetsend te ontwerpen tot meehelpen een omgevingsvergunning te tekenen tot detailtekeningen maken. Je loopt mee met het ontwerpteam en krijgt de kans om externe en interne besprekingen te volgen. Wij bieden een stagevergoeding van 550,- euro.

Heb je affiniteit met herbestemming en renovatie en studeer jij aan de TU/HBO (indien afgestuurd kunnen we helaas geen stageplaats aanbieden)? Heb je een gezonde dosis zelfstandigheid, uitzonderlijke volharding, dodelijke precisie, geen 9-to5 mentaliteit, wel een go-for-the-deadline teamspirit, en vooral gezonde dosis humor? We zien graag je motivatiebrief, cv en portfolio tegemoet.

Reacties per email aan:
Wessel de Jonge architecten bna BV, t.a.v. Manon Tange, manontange@wesseldejonge.nl.

Website Wessel de Jonge architecten