Stichting Landschap Noord-Holland
zoekt een:

Projectmedewerker

Natuurlijke Zaken
Natuurlijke Zaken is het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland. Ons team bestaat uit landschapsarchitecten, ecologen, historisch geografen en mensen met een achtergrond in groenbeheer en –aanleg. In aansprekende projecten geven we vorm aan de ambities van de Stichting Landschap Noord-Holland, onder het motto: ‘Samen maken we Noord-Holland mooier’. Bijvoorbeeld bij de herbestemming van de forten Krommeniedijk en Aagtendijk in de Stelling van Amsterdam, het Innovatie Programma Veen, Park Nauerna en Amsterdam Wetlands.

Wat ga je doen?
Je maakt en ontwerpt (inrichtings)plannen, je werkt aan gebiedsontwikkelingsprojecten en je geeft vorm aan rapporten en andere publicaties. In opdracht van projectleiders voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Tevens voer je kleine projecten uit en bewaak je hierbij budget, tijd en kwaliteit. Door jouw inzet geef je letterlijk vorm aan het landschap van Noord-Holland en daarbuiten.

Wat heb je nodig? Naast een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van landschapsontwerp, of tuin- en landschapsarchitectuur:
• een proactieve houding;
• brede inzetbaarheid;
• creativiteit;
• de vaardigheid om duidelijk te communiceren;

Meer informatie?
Neem dan contact op met Frank Visbeen, 06 33 31 95 29.

Het aanvangssalaris bedraagt circa € 2.457,– tot € 3.046,– bij een fulltime dienstverband van 37 uur conform de CAO Bos en Natuur. De standplaats is Heiloo.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatie met CV uiterlijk 24 september 2017 per mail naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl
o.v.v. Projectmedewerker.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op:

  • 1e gesprek 5 oktober 2017
  • 2e gesprek 10 oktober 2017

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en er wordt derhalve niet op gereageerd.

Stichting Landschap Noord-Holland