MD Landschapsarchitecten
zoekt een:

Technieker

Om ons team te versterken zoeken we een enthousiaste technieker met een goed gevoel voor ontwerp en de groene omgeving.

MD Landschapsarchitecten, in 2005 opgericht, bestaat inmiddels uit een team van specialisten op het gebied van landschap, stedenbouw en landschapshistorie. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus.

Ons bureau is gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Haren onder de rook van Groningen. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

Ons specialisme is ruimtelijk ontwerpen. We maken gebruik van een groot netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.

Een deel van het werk bestaat uit het maken van uitvoeringsplannen. Ter versterking van het team zoeken we voor dit werk naar een technieker die de verbinding kan maken tussen ontwerp en uitvoering(stekening) en daarbij streeft naar het realiseren van goede ruimtelijke kwaliteit.
Het werk richt zich voornamelijk op het uitwerken en uittekenen van de uitvoeringsplannen in de fase van voorlopig en definitief ontwerp en afstemming in de bestekfase.
We gaan er vanuit dat je een goede beheersing van Vectorworks en AutoCad hebt. Het is mooi als je ook Sketchup en Artlantis beheerst. Ervaring en interesse in Photoshop, Illustrator en In-design in combinatie met een grote beeldende kwaliteit is een pré.
Uiteraard verwachten we een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
En heb je een afgeronde ontwerp-opleiding IAHL of gelijkwaardig.

Zie voor meer informatie onze website www.mdlandschapsarchitecten.nl

Heb je interesse stuur ons dan voor 22 september 2017 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact op met Mathijs Dijkstra, mathijs@mdlandschapsarchitecten.nl

MD Landschapsarchitecten