Tauw
zoekt een:

Landschaparchitect

Je rol
Als landschapsarchitect word je betrokken bij gebiedsgerichte projecten, de herinrichting van stedelijke gebieden en inpassingen van infrastructuur binnen zowel stedelijk als landelijk gebied. Binnen deze (vaak integrale) projecten ben jij, naast een gedegen en aantrekkelijk ontwerp, onder andere verantwoordelijk voor:

  • Omgevingscommunicatie en bewonersparticipatie Bij elk project weet je de omgeving met passie te overtuigen van jouw ontwerpen. Je laat hen het ontwerp al ‘beleven’ voordat de eerste schop de grond in gaat.
  • Het signaleren van marktkansen Je hebt een signalerende rol wat betreft marktontwikkelingen (zowel procesmatig als inhoudelijk) en speelt hier op in, onder andere door de nieuwste innovaties te implementeren.

Binnen de projectteams ben je een verbindende factor. Je bent niet alleen een sparringpartner voor onze ingenieurs, adviseurs en ontwerpers, je haakt ook minder ervaren collega’s aan zodat zij kunnen leren van jouw werkwijze. Je zorgt voor een creatieve inbreng, met als doel bij te dragen aan de (bewustwording van de) ruimtelijke kwaliteit en de leefomgeving.

Je standplaats is Utrecht, maar je werkt ook voor opdrachtgevers (voornamelijk gemeenten, waterschappen en provincies) in West-Nederland.

Je profiel
Je bent een landschapsarchitect met passie voor het vak en affiniteit voor stedenbouw. We vragen een afgeronde (relevante) wo-opleiding, aangevuld met 7 – 10 jaar relevante werkervaring. Uiteraard volg je de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Het is een pré als je geregistreerd landschapsarchitect bent.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Kennis van, en ervaring met, Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign.
  • Teamspeler met ‘sociale antennes’.
  • Proactieve en flexibele houding.
  • Communicatief vaardig.

Wat Tauw jou biedt
Tauw hecht veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten, dus zullen we je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn. We bieden je daarom:

  • Een marktconform salaris.
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
  • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland.
  • Mogelijkheden en de tijd om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen (onder andere via onze eigen Tauw University).

Onze ‘professional playground’
Advies- en ingenieursbureau Tauw biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid: ‘sustainable solutions for a better environment’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

www.werkenbijtauw.nl