architectenbureau cepezed
zoekt een:

architect

cepezed zoekt per direct architecten

‘cepezed maakt de mooiste dozen van Nederland’, oordeelde in 1995 een vakjury over ons werk. In de tussenliggende jaren, waarin we de BNA Kubus en vele andere prijzen in binnen- en buitenland ontvingen, is daaraan niets veranderd: nog steeds ontwerpen we prachtig gebouwen met een verfijnde detaillering en een minimum aan materialen. Maar we hebben natuurlijk niet stilgestaan: onze gebouwen zijn door de jaren steeds slimmer geworden en we hebben inmiddels een lange reeks innovaties op onze naam. In de afgelopen tien jaar is cepezed krachtig gegroeid en zijn er nu ruim 60 medewerkers werkzaam binnen een omvangrijke en diverse orderportefeuille. Op dit moment ontwerpen we onder meer aan gemeentehuizen, scholen, universiteiten, kantoren, onderzoekscentra en een luchthaven en rechtbank.

jonge architecten
Voor huidige en toekomstige projecten zijn we op zoek naar architecten die direct inzetbaar zijn. Ben jij afgestudeerd aan de TU (bouwkunde) of de Academie van Bouwkunst en heb je twee of meer jaar werkervaring? Ben je bekend met het gedachtegoed van cepezed en gaat je hart sneller kloppen van superdoordachte, integrale gebouwen? Heb je gedegen kennis van de bouwtechniek en –regelgeving, ruime ervaring met Revit en ben je prettig om mee samen te werken? Stuur dan je portfolio, CV en motivatie naar post@cepezed.nl en laat ons weten wat je in huis hebt.

Sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.cepezed.nl