Rijnboutt
zoekt een:

zoekt technisch ontwerper architectuur

Over ons bureau:
Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Wij werken met circa 70 medewerkers aan complexe opgaven in de stedelijke omgeving, op alle schaalniveaus, van interieur tot openbare ruimte, van gebouw tot stedelijk project. Rijnboutt doet onderzoek naar de opgave en werkt aan integrale ontwerpen en plandocumenten.

Je functie:
Als technisch ontwerper architectuur versterk je ons bureau met je ontwerpkwaliteiten. Je werkt aan uiteenlopende opdrachten voor retail, woningbouw of (monumentale) herbestemming. Je ervaring met grootschalige woningbouw-opgaven kan je bij ons goed inzetten. Met onze multidisciplinaire teams (architectuur, stedenbouw, landschap en techniek) kunnen we snel schakelen en vliegen we opgaven breed aan. Ook bij pitches en aanbestedingen. Je werkt onder leiding van een senior ontwerper of architect.

Je werkzaamheden:
Het werk van technisch ontwerper architectuur omvat onder meer: het ontwerpen en technisch uitwerken van structuurplannen woningbouw; het ondersteunen van de senior ontwerper bij het maken van visualisaties, presentaties en plandocumenten. Je werkt aan meerdere projecten in alle stadia van planvorming. Afhankelijk van de opgave wisselt de teamstelling. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en trends in het vakgebied breng je nieuwe ideeën in, in het ontwerpproces.

Je competenties:

 • Onze kerncompetenties: klantgericht, kwaliteitsgericht, vakkundig, flexibel en samenwerken.
 • Functie specifieke competenties: analytisch, technisch inzicht, creatief.
  Oftewel; mensen werken graag met je samen, je brengt nieuwe ideeën in, en vragen maar wat graag om je input omdat je inhoudelijk breed kijkt, kwaliteit hoog in het vaandel hebt.

Je profiel:

 • (voltooide) Academie van Bouwkunst of TU opleiding, afstudeerrichting architectuur;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • beheersing van ArchiCAD (voorkeur), Adobe, Office-pakket;
 • ervaring met 3d-/ visualisatie-programma’s is gewenst;
 • ervaring met grootschalige woningbouw is een pre;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift.

Werken bij Rijnboutt:
Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, excursies, professionele manier van werken, kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd. Met elkaar werken we aan uitdagende en uiteenlopende opgaven voor ambitieuze opdrachtgevers in de retail, woningbouw of (monumentale) herbestemming. Je collega’s zijn prettige vak(idioten)mensen die elkaar uitdagen tot meer kwaliteit en een nog beter ontwerp. Je werkt vanuit Amsterdam en hebt ook collega’s in Polen (Kraków) waarmee je soms zult samenwerken aan projecten. We investeren graag in het verder ontwikkelen van je talenten en bieden arbeidsvoorwaarden conform de architecten cao.

Enthousiast?
Mail dan je drijfveer om je loopbaan bij ons verder te zetten uiterlijk zondag 15 oktober a.s. aan info@rijnboutt.nl met als onderwerp “vacature technisch ontwerper architectuur”. Uiteraard voorzien van een beknopt CV en aantrekkelijk portfolio. Wij verdiepen ons in je sollicitatie, checken referenties, en hopen zo de kans op een match te verhogen.

Heb je nog vragen?
Bel dan gerust met onze collega Paul Beijeman via 020 530 48 10.