Zecc Architecten
zoekt een:

Technisch Ontwerper / Revit-modelleur

Als jong en dynamisch bedrijf werkt Zecc met 16 mensen aan opgaven van verschillende aard en schaal. Dat kan gaan om herbestemmingen van monumenten, projectmatige woningbouw, bijzondere particuliere projecten of interieurs van publieke gebouwen. Zecc Architecten zoekt ter versterking van het team een ambitieuze Technisch ontwerper / BIM – engineer met ervaring.

Functie
Als technisch ontwerper / Revit-modelleur verricht je primair al het voorkomende tekenwerk in alle fasen van een project, dit kunnen ook tekeningen met een complexe aard zijn. Je werkt deze tekeningen uit in Revit.

Tevens adviseer je andere ontwerpers ten aanzien van technisch bouwkundige zaken en ben je in staat om tekenwerk van andere, binnen en buiten ons team, te controleren. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en onderhoudt deze kennis. Je ziet het als een uitdaging om inventief mee te denken wanneer er problemen ontstaan en draagt daarbij oplossingen aan.

De functie kent ook constructieve, esthetische en economische aspecten. Je werkt veelal aan meerdere projecten tegelijk en bent daarbij in staat om regelmatig om te schakelen. Hoge accuratesse is van groot belang en je bent gewend om onder tijdsdruk te werken. Op basis van de weekplanning bepaal je je prioriteiten en deel je grotendeels zelf je tijd in.

Ben je begonnen aan de Academie van Bouwkunst en heb je dit niet afgerond? Dan heb je gezien je belangstelling voor architectuur zeker onze interesse.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde.
  • Je beheerst AutoCAD en Revit goed.
  • Je hebt ongeveer 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met projectmatige woningbouw.
  • Je beschikt over actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt interesse in architectuur.
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling van Zecc.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in het midden van het land (maximale reistijd ca. 1 uur).

Wat wij je bieden?
Een super leuke baan bij een top-bureau! We bieden je een afwisselende functie in een bevlogen team met een inspirerende studio in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Je levert een waardevolle bijdrage aan de gave projecten van de Zecc Firm. We hechten grote waarde aan de professionele ontwikkeling van ons team en onze medewerkers, daarbij zijn er dus volop kansen voor jou. En je maakt natuurlijk deel uit van onze Zecc Family. Informele momenten vullen we bijvoorbeeld in met een potje tafeltennis, onze dagelijkse Family Lunch, een beeldborrel voor architectuurliefhebbers, onze Holland Tour en we nieuwe opdrachten vieren we graag met een toast!

Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op je opleiding, leeftijd en werkervaring. Vooralsnog betreft het een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar onze intentie is een dienstverband voor lange termijn. Zecc hanteert de cao voor architectenbureaus.

Je kunt je sollicitatiebrief, voorzien van portfolio en een volledig C.V. met foto, vóór 9 oktober 2017 richten aan Manon Verhoeven, manon@zecc.nl, als je voldoet aan de gestelde functie-eisen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

http://www.zecc.nl/index.php?page=2&Language=nl