Inbo
zoekt een:

Ambitieuze Architect

Ben je geïnteresseerd in het maken van een gebouwde omgeving die gaat over een duurzame en gezonde toekomst? Ontwerp jij gebouwen die er écht toe doen, die meerwaarde bieden voor de mensen die ze gebruiken en voor de omliggende stedelijke ruimte? Stimuleer jij de mensen om je heen het maximale uit zichzelf en het team te halen? Kun jij nieuwe klanten aan Inbo binden die onze innovatieve kracht en ons uithoudingsvermogen willen inzetten voor ambitieuze projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw profiel
Jij werkt vijf tot tien jaar als architect aan mooie ambitieuze plannen en wilt nu meer: complexer, inhoudelijker en uitdagender. Je hebt uitgesproken ideeën over de ontwikkeling van je vak en een brede belangstelling voor onder meer circulariteit en een duurzaam gebouwde omgeving. Je bent in staat een dynamische dialoog met je klanten te voeren en ambieert het om in een energiek team de lat nog hoger te leggen en kritisch te zijn naar jezelf. Je zet nieuwe technieken en nieuwe media in om je ideeën kracht bij te zetten. Je bent nieuwsgierig en weet opdrachtgevers te overtuigen van de kansen die architectuur hen biedt.

Interesse?
Heb jij de ambitie en de kwaliteiten om bij ons door te groeien tot een breed georiënteerde architect met een eigen profiel en marktpositie? Dan zijn wij nieuwsgierig naar je motivatie waarom jij de juiste kandidaat bent. Je reguliere werkplek zal Eindhoven zijn, maar bent voor projecten ook vaak op ander plekken aan het werk.

Is dit de baan die jij zoekt? Stuur een mail met een motivatiebrief, cv en portfolio naar hr@inbo.com. We ontvangen graag een mail vriendelijk portfolio. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Aron Bogers (+31 6 22240547) of Bert van Breugel (+31 6 55112833).

Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Ambitieuze architect