Leisure Expert Group B.V.
zoekt een:

Architect

Leisure Expert Group b.v. is een jong en ambitieus design bedrijf. Wij specialiseren ons in de vrijetijdsindustrie in de breedste zin van het woord. Naast het ontwerpen van thema- en attractieparken richten wij ons ook op het ontwerpen en produceren van andere evenementen en ruimtes in de vrijetijds-, festival-, en evenementensector. Leisure Expert Group is een begrip voor eenieder die hun gasten wil onderdompelen in een andere wereld.

Wij hebben twee kantoren 1 in Almere (op het bedrijventerrein Gooisekant-West), en het andere kantoor in Amsterdam-Noord in de creatieve hotspot A-Lab.

Wie wij zoeken
Wij willen graag ons team versterken met een enthousiaste en gemotiveerde (interieur) architect met 3-5 jaar werkervaring. De projecten waar wij binnenkort aan gaan beginnen en de projecten waar wij al mee bezig zijn bevinden zich allemaal in verschillende stadia van het ontwerpproces; sommige projecten liggen nog op de tekentafel, andere projecten zijn al in de gedetailleerde ontwerpfase.

In de vrijetijdssector is het cruciaal dat je de klanten meeneemt naar een beleving die verder reikt dan hun eigen fantasie en dagelijks leven.

Dit is waarom wij opzoek zijn naar een architect die over uitstekende kennis beschikt wat betreft verwezenlijking, ruimtelijk inzicht en techniek.

Je wordt deel van een divers team dat bestaat uit mensen met verschillende specialisaties; illustrators, graphic designers, concept developers, 3D developers, project managers en de financieel manager.

Opleiding en ervaring
Architectuur of Interieur Design op Bachelor- of Mastersniveau.
3-5 jaar werkervaring bij een bedrijf dat zich specialiseert in architectuur; waar je aan verschillende opdrachten hebt gewerkt die zich in verschillende fasen van het design proces bevinden.

Specifieke functie eisen
Sterke technische vaardigheden: ervaring met Autocad is een harde eis. Wij werken ook met Sketchup, Photoshop en InDesign. 3D Studio Max of een soortgelijk 3D-programma is een pré.
Kennis van architectuur: Elk project is anders. Dus al je kennis over realisatie, technische details en integratie van verschillende disciplines in je design is van harte welkom in elk project.
Teamplayer: In veel projecten werk je samen met verschillende designers met verschillende expertises. Het is cruciaal om goed samen te werken, zodat je keer op keer het beste product voor de klant kan maken.
Communicatievaardigheden: Wij zijn een jong bedrijf, daarom hebben wij vaak je input nodig. Dus wees ‘open minded’, dat zijn wij ook.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en portfolio naar jorien.vlaar@leisure-expert.com

Vacature architect