Posad Spatial Strategies
zoekt een:

Ontwerper landschap/stedenbouw

Wij zijn op zoek naar een landschapsarchitect of stedenbouwkundige die samen met ons wil werken aan een betere wereld. Ons doel is een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Als pioniers ontdekken wij deze belangrijke maatschappelijke opgave. Wij zetten hierbij tekeningen in als discussiestukken, maken kansen inzichtelijk en schetsen op basis van feiten realistische toekomstbeelden.

Wat wij van een ontwerper vragen
• opgeleid als landschapsarchitect of stedenbouwkundig ontwerper (HBO/WO of vergelijkbaar)
• een uitstekend ontwerper en analyticus met sterke grafische vaardigheden
• minimaal 2 jaar ervaring bij een toonaangevend bureau
• affiniteit met strategische projecten en onderzoek
• een goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
• Adobe, Autocad, Office hebben geen geheimen voor je. Kennis van GIS is een pré
• 32-40 uur per week beschikbaar

Wat wij onze medewerkers bieden
Binnen ons internationale team (20 medewerkers) bieden we je de kans om te werken aan uitdagende opdrachten in binnen- en buitenland. We werken aan verschillende ontwerp- en onderzoeksprojecten op diverse schaalniveaus.
Ons kantoor is gevestigd in Bink36, Den Haag. We zijn goed bereikbaar vanaf de ov-stations Den Haag Centraal en HS. Elke dag serveren we een heerlijke lunch, op dinsdag geeft een masseuse stoelmassages (ja, echt waar!) en er is veel aandacht voor interne kennisdeling en -ontwikkeling. Zo hebben we regelmatig lunchlezingen en investeren we in eigen onderzoek. Natuurlijk bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan voor 21 november je motivatie, portfolio (10 MB) en cv naar: jobs@posad.nl.

www.posad.nl