Rijnboutt
zoekt een:

senior ontwerper architectuur

Over ons bureau:
Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk. Door een integraal oplossingsgericht proces weten we snel in een open samenwerking tot een uitgesproken resultaat te komen.

Je functie:
Als senior ontwerper koppel je een grote ontwerpkracht aan het vermogen (junior technisch) ontwerpers binnen de organisatie te begeleiden en te inspireren. Samen met de directie onderhoud je een relatienetwerk in afstemming met de andere directieleden. Door je deelname aan relatie activiteiten vergroot je de naamsbekendheid van Rijnboutt.

Je werkzaamheden:
Met een open en onderzoekende houding benader je ontwerpvraagstukken. Je laat je hierbij niet leiden door vooringenomenheid of dogma. Je communiceert uitstekend in woord en beeld en bent bedreven in het geven van inspirerende presentaties. Samen met een projectcoördinator ben je inhoudelijk en procesmatig verantwoordelijk voor de fasen initiatief, projectdefinitie, structuurontwerp, voorlopig – en definitief ontwerp. Doorlopend bewaak je de kwaliteit van het ontwerp bij de verdere fasen en zorg je voor een goede relatie met zowel de opdrachtgever als andere betrokken partijen.

Je competenties:

  • Kerncompetenties: klantgericht, kwaliteitsgericht, vakkundig, flexibel en samenwerken.
  • Functie-specifieke competenties: analytisch, technisch inzicht, creatief, overtuigingskracht, organisatievermogen en strategische visie.
    Oftewel; mensen werken graag met samen en vragen maar wat graag om je input, omdat je inhoudelijk breed kijkt, kwaliteit hoog in het vaandel hebt, een conceptueel ontwerptalent bent, en niet in de laatste plaats omdat je anderen begeleidt en inspireert zichzelf verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Je profiel:

  • voltooide Academie van Bouwkunst of TU opleiding, afstudeerrichting architectuur;
  • 7 tot 10 jaar relevante werkervaring;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • ervaring met (complexe) woningbouwopgaves is een pré;
  • beheersing van ArchiCAD (voorkeur), Adobe, Office-pakket;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse (en Engelse?) taal in woord en geschrift;

Werken bij Rijnboutt:
Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, excursies, professionele manier van werken, kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Met elkaar werken we aan uitdagende en uiteenlopende opgaven voor ambitieuze opdrachtgevers in de retail, woningbouw of (monumentale) herbestemming. Je collega’s zijn prettige vak(idioten)mensen die elkaar uitdagen tot meer kwaliteit en een nog beter ontwerp. Je werkt vanuit Amsterdam en hebt ook collega’s in Polen (Kraków) waarmee je soms zult samenwerken aan projecten. We investeren graag in het verder ontwikkelen van je talenten en bieden arbeidsvoorwaarden conform de architecten cao.

Enthousiast?
Mail dan je drijfveer om je loopbaan bij ons verder te zetten uiterlijk zondag 29 oktober aan info@rijnboutt.nl met als onderwerp “vacature senior ontwerper architectuur”. Uiteraard voorzien van een beknopt CV en aantrekkelijk portfolio. Wij verdiepen ons in je sollicitatie, checken referenties, en hopen zo de kans op een match te verhogen.

Heb je nog vragen?
Bel dan gerust met onze collega Paul Beijeman via 020 530 48 10.

Meer info - more information