Royal HaskoningDHV
zoekt een:

Junior Landschapsarchitect

Royal HaskoningDHV is één van Europa’s toonaangevende projectmanagement-, ingenieurs- en adviesbureaus. Ons bedrijf behoort wereldwijd tot de top 10 van onafhankelijke, niet-beursgenoteerde ingenieursbureaus. Met ruim 7.000 professionals biedt het bedrijf wereldwijde adviesdiensten vanuit 100 kantoren in 35 landen. Binnen Royal HaskoningDHV zijn ongeveer 50 mensen als landschapsarchitect, stedenbouwer of architect werkzaam, in diverse business lines van ons bedrijf.

Functieomschrijving
Ons ontwerpteam Urban Development bestaat uit zo’n 15 personen en wij zijn op korte termijn op zoek naar een junior landschapsarchitect. In deze positie ben jij in teamverband en onder begeleiding medeverantwoordelijk voor middelgrote en grote ontwikkelprojecten in Nederland en mogelijk ook in het buitenland. De kracht van ons ontwerpteam ligt in integrale projecten die reiken van regionale strategieën tot gedetailleerd ontwerp van de openbare ruimte. In veel van onze projecten werken wij samen met specialisten en experts in de verschillende kennisvelden van het bedrijf, zoals infrastructuur, water, luchtvaart en architectuur. Wij werken aan projecten zowel binnen Nederland als in de rest van de wereld, waarbij de nadruk ligt op duurzame ontwikkeling en instandhouding van stedelijk en landelijk gebied. Een paar recente voorbeelden van onze opdrachten zijn: Rivierklimaatpark IJsselpoort, Regional Spatial Strategy for Oman, Landschapsplan A1 Apeldoorn Azelo, Inrichtingsplan Tata Steel terrein IJmuiden, Inrichtingsplannen voor nieuwe steden in Saudi Arabië.

 Functie-eisen
Als startende of net begonnen landschapsarchitect verwachten wij van jou dat je theorie snel kunt koppelen aan de dagelijkse praktijk. Binnen het team zoeken wij iemand met een opleiding landschapsarchitectuur, op academisch of HBO-niveau. Affiniteit met en kennis van actuele ruimtelijke vraagstukken zijn een pré. Wij zoeken iemand die regelmatig werkzaam wil zijn op een van onze kantoren in Rotterdam en/of Amersfoort. Aanvullend daarop verwachten wij dat je aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Academisch of HBO werk- en denkniveau;
  • Gedegen kennis van het Nederlandse landschap
  • Ondernemend, dynamisch en met uitstekende ontwerpvaardigheden;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
  • Goede communicatieve vaardigheid en overtuigingskracht in het Nederlands en Engels;
  • Goed kunnen omgaan met ontwerpsoftware (Adobe CS, AutoCAD of Vectorworks en SketchUp) en het maken van overtuigende kaarten, visualisaties en overig beeldmateriaal;
  • Flexibiliteit en doelgerichtheid;
  • Klantgerichtheid;
  • Affiniteit / ervaring met werken in het buitenland (korte missies).

Arbeidsvoorwaarden
Naast vanzelfsprekend passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een dynamische netwerkorganisatie van ontwerpers en consultants op het gebied van landschappelijk en stedenbouwkundig ontwerp, ecologie, water, project- en procesmanagement, werkzaam in een grote diversiteit aan ruimtelijke projecten in binnen- en buitenland.

Contactinformatie
Als je geïnteresseerd bent stuur dan jouw sollicitatiebrief, CV en portfolio met beelden van jouw recente werk naar ons toe. Meer informatie over deze vacature: zoek contact met Michiel Brink (06 – 2036 7232) of Johanna Bouma (06 – 1268 2320)

sollicitatieformulier