buro MA.AN
zoekt een:

landschapsontwerper

buro MA.AN is een interdisciplinair ontwerpbureau voor stedenbouw, beeldende kunst, landschap en architectuur. Ons werkgebied is breed, zowel qua inhoud en schaalgrootte. Onze opdrachten bevinden zich vaak in het grensgebied van de disciplines en wij zetten sterk in op beleving en waardering. Op die manier benaderen we onderzoekend en ontwerpend de opgave; van stadsvisie tot het ontwerp van de openbare ruimte en civiele en architectonische objecten.

Samenwerking is onze kracht en wij zijn er van overtuigd dat er sterkere, mooiere en beter gedragen plannen ontstaan, wanneer kennis en creativiteit samenkomen. Van eerste idee tot en met de werkelijke uitvoering, wij vinden het iedere keer een uitdaging om vanuit een sterk concept de verschillende aspecten binnen de opgave ruimtelijk met elkaar te verbinden.
Wij willen graag per direct ons team in Rotterdam versterken met een (junior) landschapsontwerper met een afgeronde opleiding op HBO-niveau (Larenstein).

Wij zoeken een ontwerper:

  • met een open, communicatieve, enthousiaste en onderzoekende werkhouding;
  • die inzetbaar is op verschillende schaalniveaus;
  • die conceptueel kan denken en dit kan vertalen in ontwerp en technische uitwerkingen;
  • met een visie op het vakgebied, die dit mondeling en met portfolio overtuigend kan overbrengen.

Wij gaan er van uit dat je werkt met Photoshop, Illustrator, InDesign, AutoCad en SketchUp, en dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Het team in Rotterdam werkt nauw samen met het team in Zwolle en het is voor jou geen enkel probleem om af en toe in Zwolle te werken.

Sollicitaties met portfolio (PDF) en CV graag sturen voor 23 oktober 2017 naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v. Janet van Bergen.