Refitters B.V.
zoekt een:

Stagiair Interieur ontwerper architect

Refitters B.V. is een snel groeiend project management en adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We ontwerpen, adviseren en bouwen in opdracht van pandeigenaren, makelaars, beheerders en huurders of eindgebruikers. Vaak worden we al in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van een herhuisvestingsbehoefte. Onze kracht ligt er in snel een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de huisvestingsbehoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook realiseren.

Wij zoeken een getalenteerde student Interieurontwerper of Interieurarchitect, eventueel gecombineerd met aanvullende opleiding grafische vormgeving of interieur styling. Je bent een echte specialist als het gaat om het bedenken en uitwerken van interieurconcepten. Daarnaast heb je affiniteit met het ontwerpen van eigentijdse kantooromgevingen. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en bent in staat snel te schakelen tussen functionele 2D tekeningen en 3D visualisaties van een ontwerp. Daarbij zijn handschetsen voor jou een praktisch hulpmiddel. Je werkt zonder problemen met verschillende software pakketten waaronder tenminste Sketchup en Vray, kunt uit de voeten met AutoCAD en weet je weg in Microsoft Office. Vaardigheid in het maken van overtuigende handschetsen is een pré.
Je bent je bewust van je toekomstige rol als adviseur van professionele opdrachtgevers en beschikt over uitstekende vormgevende vaardigheden met oog voor detail en maakbaarheid. Je bent in staat om in hoge mate zelfstandig werken, een en ander in de context van een klein team met korte communicatielijnen. Je trekt meteen aan de bel als je hulp nodig hebt. Je werkt precies, controleert alle informatie goed, hebt een goed gevoel voor wat iets mag kosten. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met je werktijden net als je collega’s.
Je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van onze vestigingsplaats Almere.

Je bezigheden als stagiair:

  • samen met je collega’s van het ontwerpteam zet je de grote lijnen uit en werkt vervolgens zelfstandig aan deelontwerpen en presentatiemateriaal, zowel 2D als 3D en gebruikmakend van de jouw bekende software pakketten.
  • Zelfstandig of in teamverband maken van indelingsplattegronden op basis van een reeks vooraf afgestemde uitgangspunten en/of op basis van eerder vervaardigde test-fits in het acquisitietraject in aanloop naar ontwerp en projectrealisatie.
  • Je werkt nauw samen binnen het ontwerpteam aan meerdere lopende projecten en acquisitie trajecten. We nemen je ook mee naar projecten in uitvoering zodat je meer gevoel krijgt bij de realisatie van een ontwerp.

We hebben per december 2017 / januari 2018 een werkplek voor je bij ons op kantoor in Almere. Je kunt je talenten bij ons verder ontwikkelen en leren hoe de rol van Interieurarchitect binnen de context van een compleet project wordt ingevuld. Je hebt de mogelijkheid om aan uiteenlopende projecten een bijdrage te leveren en wij laten je daarbij ervaren welke zaken van belang zijn bij de totstandkoming van een goed interieurontwerp.

Wij betalen een passende stagevergoeding en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden, je ervaring en opleiding. De duur van je stage wordt in overleg vastgesteld, tenminste voor drie maanden. Je stagebegeleider is een ervaren professional op het gebied van (interieur)architectuur en projectrealisatie. Het betreft een voltijds stageplaats.

Meer info - more information