Wind Architecten Adviseurs
zoekt een:

Architect m/v

Functieomschrijving
Vanwege de toenemende activiteiten en ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een architect die zich met creativiteit en vooruitstrevendheid richt op het bijdragen aan de ontwerpen van onze projecten.
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en detailleren van projecten. Je werkt hierbij samen met assistent ontwerpers, en bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam. Je communiceert met en presenteert ontwerpvisies aan zowel externe als interne gesprekspartners en maakt deel uit van het multidisciplinaire projectteam, De functie kent naast technische- en esthetische- ook organisatorische-, commerciële- en coördinerende aspecten. Je bent tegelijkertijd bij meerdere projecten betrokken. Verricht verschillende analyses, signaleert en vertaald wensen van onze opdrachtgevers op een verrassende manier.

Functie-eisen
Je hebt een academisch werk- en denkniveau, zoals de opleiding TU-bouwkunde of Academie van Bouwkunst. Praktische oriëntatie en kennis van computerprogramma’s (Vectorworks, Indesign, Word en Excel). Affiniteit met duurzaamheid, stedenbouw en landschapsarchitectuur is een pre. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Ervaring
Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van ontwerpen bij een architectenbureau en affiniteit met onze (duurzame) architectuur.

Persoonlijkheid
Je werkt graag in teamverband met verschillende disciplines en kan gestructureerd blijven werken, ook onder tijdsdruk en stresssituaties. Je kan goed organiseren en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden en te separeren. Neemt initiatief, bent resultaatgericht, zeer creatief, grafisch sterk en hebt gevoel voor humor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
https://www.waa.nu/
Annette Veenstra, directiesecretaresse
Telefoon: 0512 – 571 471
E-mail: avn@waa.nu

www.waa.nu