MTB Architecten Apeldoorn
zoekt een:

Bouwkundig tekenaar

van bouwkundige tekenaar naar BIM Modelleur!

MTB Architecten Apeldoorn

UITDAGING voor bouwkundig tekenaar! Laat je bijscholen tot volwaardig BIM Modelleur! BIMmen heeft de toekomst, maar vergt echt veel van de bouwkundigen op een architectenbureau.

Wij zijn een enthousiast en degelijk architectenbureau met een hoog ambitieniveau en een gevarieerd opdrachtenpakket. Wij hebben opdrachten in de zorg, het onderwijs, de projectmatige en particuliere woningbouw en de utiliteitsbouw.

Doordat wij de crisis goed doorstaan hebben, zijn wij met 19 mensen het grootste architectenbureau in de regio Stedendriehoek.

Voor onze vestiging Apeldoorn zoeken wij per direct een enthousiaste bouwkundig tekenaars voor 40  of evt. 32 uur per week. Je krijgt een contract van 6 of 12 maanden, met de bedoeling dat dit gevolgd wordt door een vast contract.

Wij zoeken de volgende kwaliteiten: – Een afgeronde HBO bouwkunde opleiding (VERPLICHT) – Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal (VERPLICHT)

  • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring – Bekend en ervaren met Revit of ArchiCad
  • Ervaring met BIM is een pré
  • Bouwkundige en technische kennis van bouwen en bouwregelgeving in Nederland
  • Ambitie is zeer welkom, er zijn bij ons kansen tot groei

Voor onze mensen: Wij vormen een hecht team. Daar hechten we waarde aan. We hebben oog voor de ruimte die er in jouw leven voor persoonlijke zaken moet zijn.

Van onze mensen: Jij hebt oog voor het belang van jouw werk. Daarom werk je gedreven en zorgvuldig. Daar krijg je de ruimte voor.

In ons werk: Aandacht voor de gebruikers is bij ons zeer belangrijk. Bij alle keuzes spelen de volgende overwegingen: Ziet er blijvend goed uit, dus nu maar ook over 10 jaar? Functioneert het straks goed? Is het logisch, dus betaalbaar en degelijk te bouwen? Is het duurzaam? Wij vinden het vanzelfsprekend dat we al deze zaken goed regelen, en dat onze projecten er ook nog eens heel goed uitzien. Als jou dit ook boeit in je werk, dan passen we bij elkaar. Neem contact op!

Mail je cv, motivatiebrief en evt. portfolio naar dhr. Eddy van IJzendoorn, info@mtbarchitecten.nl . Wil je eerst meer weten, bel dan met Eddy van IJzendoorn  055-5216177

Herken jij iemand anders in dit profiel? Voel je vrij om deze vacature te delen.

MTB Architecten
Vosselmanstraat 504
7311 VX Apeldoorn

www.mtbarchitecten.nl

vacature Bouwkundig tekenaar