ELLBRU
zoekt een:

Assistent ontwerper

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een assistent ontwerper. Ben jij een startend ontwerper of heb je enkele jaren ervaring met architectuur en wil jij meegroeien met onze organisatie? Lees dan snel verder!

Als assistent ontwerper help je bij het uitwerken van de concepten die worden aangeleverd door de verschillende opdrachtgevers. Deze ontwerpen beoordeel tijdens alle fases van proces op architectonisch en esthetisch vlak. Het is belangrijk dat je een goede teamspeler bent, die makkelijk kan schakelen tussen de verschillende projecten. Je hebt een proactieve en open werkhouding en bent flexibel en accuraat. Jij weet je collega’s en opdrachtgevers als geen ander te inspireren en handelt vanuit uitstekende ontwerpkwaliteiten en een goed bouwkundig inzicht.

Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer” dit zoeken wij ook in kandidaten voor deze functie. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening.

  • Je hebt een afgeronde opleiding aan de TU of Academie van Bouwkunst
  • Ervaring met bouwtechnische vraagstukken en oplossingen
  • Ervaring (vanuit de opleiding) met Autodesk Revit- en / of Archicad software
  • Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht

Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van starter tot 5 jaar ervaring van EUR 2000 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stakeholders in de projecten.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Solliciteer dan direct door te mailen naar cbreed@ellbru.nl. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag kun je contact opnemen met Cynthia Breed via cbreed@ellbru.nl / +31 (0)88 222 18 05.