JAM* architecten
zoekt een:

JAM* zoekt ambitieuze stagiair(e)

Bij JAM* zoeken we een ambitieuze, allround stagiair(e) van een TU opleiding Architectuur (master fase). Ook studenten van de Academie van Bouwkunst zijn welkom.

Wie ben jij?
Je hebt gevoel voor en kennis van ontwerpen. Je bent in staat bouwkundige tekeningen te maken, maar draait je hand ook niet om voor een stedenbouwkundige tekening. Uiteraard is het maken van presentaties (2D en 3D tekeningen, presentaties, modellen, visualisaties en publicaties) een tweede natuur voor je. Dus we verwachten aantoonbare grafische kwaliteiten. Je werkt in ieder geval met Autocad, Adobe en SketchUp, bent een teamspeler en communicatief vaardig.

Waar moet je aan voldoen?
Woon je op korte reisafstand van ons kantoor in Amsterdam, heb je een overtuigende portfolio, kun je namens JAM* met onze samenwerkingspartners communiceren in het Nederlands (in woord en schrift) en lijkt het je een uitdaging om aan hele verschillende ruimtelijke opgaven te werken? Ben je vier tot zes maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en je portfolio (max 10 Mb) naar Jeroen Mensink per jm@jamarchitecten.nl

Wat hebben we te bieden?
Je werkt in een inspirerend team aan hele diverse projecten, van onderzoeksvragen en stedenbouwkundige studies tot concrete bouwopgaven en circulaire interieurs. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en we bieden je een reguliere stagevergoeding.

JAM* architecten