BiermanHenket architecten
zoekt een:

Bim coördinator

Als bureau streven we naar een basis implementatie van de verschillende standaarden die worden gehanteerd in onze werkmethodiek zodat we de dialoog met de verschillende bouwpartners op een basis van goede informatie aan kunnen gaan. Voor de volgende stap in het professionaliseren van deze BIM processen binnen ons bureau zoeken wij BIM ondersteuning.

Wij zijn op zoek naar een BIMmer met bouwkundige achtergrond en een kritische blik, die het kwaliteitsbeleid van de BIM processen verder ontwikkelt en bewaakt. Samen met een enthousiast jong team, de templates en bibliotheek verder ontwikkelt en beheert. Maar ook iemand die de BIM processen binnen onze projecten stuurt door middel van het opstellen van de maatwerk BIM afspraken, controles uitvoert en input van bouwpartners beheerd in onze bouwkundige modellen. Kortom, een gedreven aanspreekpunt voor onze projectleiders en modelleurs die samen met ons verder wil bouwen om de integraliteit in onze ontwerpen te bewaken en te verreiken met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van samenwerking in de bouw.

Als Bierman Henket werken we aan uiteenlopende projecten: musea, woongebouwen, particuliere woningen en schoolgebouwen. Waarbij veel projecten in de groeiende markt van renovatie en transformatie van bestaande, veelal monumentale gebouwen. Er wordt een zorgvuldig evenwicht tussen traditie en moderniteit nagestreefd. Functionele helderheid en technische innovatie leiden tot duurzame gebouwen: met een minimale ecologische footprint en generaties lang bruikbaar en mooi.

Spreekt deze uitdaging binnen ons bureau jou aan, heb je ervaring met BIM en wil je graag bij de bron van het ontwerp op een architectenbureau werken?

Stuur dan je CV, portfolio en brief naar Maurice L’homme: vacature@biermanhenket.nl

BiermanHenket architecten