CBRE B.V.
zoekt een:

Assistent Ontwerper (fulltime)

Wat ga je doen?
In de functie van Assistent Ontwerper ben je in staat om volwaardig mee te draaien in ontwerpprocessen.
Je bent de rechterhand van de interieurarchitect op ontwerp- en tekengebied. Dit om het ontwerpvraagstuk van de opdrachtgever te realiseren. Je staat garant voor ontwerpen op hoog niveau. Het digitaal visualiseren om een inspirerende werkomgeving voor de opdrachtgever te realiseren staat bij jou steeds centraal.
Je komt te werken in een bruisend en dynamisch team waar je alle ins en outs zult leren over het optimaal creëren van een prettige leefomgeving op kantoor.

Samen met de interieurarchitect kruip je in de huid van de opdrachtgever om concepten te bedenken en waar je jouw ontwerpkeuzes kunt aanhangen. Je bent een flexibele teamplayer en vindt het leuk om anderen te inspireren. Met innovatieve ideeën lever je een actieve bijdrage aan een pitch project, waarbij in het korte tijd veel werk wordt verzet. En natuurlijk denk je na over hoe we de opdrachtgever met onze digitale technieken kunnen overtuigen.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Assistent Ontwerper eruit:
I.v.m. drukte in het verkeer start je rustig thuis op. Na de spits kom je om 10:00 uur op kantoor Amsterdam aan, je pakt een cappuccino en vertelt over de lezing waar je die avond daarvoor naar toe bent geweest. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van een presentatie voor de volgende dag; plattegronden photoshoppen en 3D-beelden maken in sketchup. Je sluit vervolgens aan bij een projectteamoverleg, waar ook je workplace- en projectmanagement collega’s bij zijn. ’s Middags ga je gezellig met je collega’s buiten een broodje halen en lunch je in de zon. Daarna heb je een bouwbezoek om te controleren of wat jij hebt ontworpen ook echt zo uitgevoerd wordt. Als je terug komt is je rendering gereed en maak je de presentatie af.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de studierichting Bouwkunde, Kunstacademie of vergelijkbaar;
 • Je hebt tussen de 0 – 2 jaar ervaring met het ontwerpen van werkomgevingen;
 • Je bent een creatieve duizendpoot en hebt een goede beheersing van Autocad en/of SketchUp Pro, Adobe (Photoshop & Illustrator) en ben je volledig op de hoogte van de laatste trends. Beheersing van Revit Architecture, BIM en 3DsMax is een pre;
 • Je bent proactief, sociaal en flexibel ingesteld;
 • Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig aan meerdere projecten te werken, waarbij je begrijpt dat een goede samenwerking essentieel is;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
  Wat hebben we jou te bieden?
  CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je team?
Binnen het Workplace Strategies & Design bieden we jou een functie in een jong, gedreven team en een dynamische werkomgeving. Wij leveren passende werkplekconcepten en inspirerende interieurontwerpen. Het team bestaat uit ca. 30 nieuwsgierige professionals met ieder een eigen expertise op het gebied van huisvesting.

Het Workplace Strategies & Design team maakt onderdeel uit van de businessline Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze businessline werken ruim 100 gedreven teamleden. Van integraal huisvestings- en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen.

Wie wordt je nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar. We pitchen, we winnen, ontwerpen en bouwen wat we bedacht hebben.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Assistent Ontwerper (fulltime)